Menu

Binnenschilderwerken: Zemco uit Antwerpen


Uw woning binnen herschilderen

U wil uw interieur aanpakken, en herschilderen is daarbij essentieel. U heeft een idee of wens hoe het er uit zou moeten zien, en wil zeker zijn dat uw idee ook goed uitgevoerd wordt. Dan kan u terecht bij Zemco uit Antwerpen: wij verlenen deskundig advies over materialen en oplossingen, en de werken worden uitgevoerd door onze eigen , zeer ervaren vakmensen. Wij besteden niets uit.  

Zemco verleent u professioneel advies én voert de werken uit door eigen vakmensen.

Onze diensten op vlak van binnenschilderwerken:
-schilderen van al uw muren en plafonds 
-herstellen van molures
-schilderen van houtwerk
-lakwerk van ramen en deuren
-leggen van vloerbekleding
-kleuradvies
-advies over gebruik van verfsoorten

Zemco : specialist in herenhuizen

We zijn gespecialiseerd in herenhuizen, met 35 jaar ervaring. Binnenschilderwerken  voeren we uit zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten. Kwaliteit, duurzaamheid, service, en het gebruik van hoogwaardig materiaal staan bij ons bovenaan het lijstje. Bovendien leveren wij ook advies en een vrijblijvende offerte op maat van de klant.

Belangrijk is dat recent en goed schilderwerk er niet alleen voor zorgt dat uw woning er mooi uitziet, maar het zorgt ook voor de nodige bescherming tegen bv vocht.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons

Neem contact op: bel ons even op 03/218 71 00 of vul ons contactformulier in. Dan komen we ter plaatse voor een analyse en vrijblijvende offerte. Bekijk zeker onze referenties.

Heeft u nood aan méér dan enkel binnen schilderen? Bekijk ook onze oplossingen op vlak van gevelrenovatie en buitenschilderwerken.


contacteer ons

Zemco - Zurenborgstraat 36 - 2018 Antwerpen - Belgiƫ - Ligging
Tel.: +32 3 218 71 00 - info@zemco.be - BTW BE0422 830 621