Menu

Buitenschilderwerken: Zemco uit Antwerpen


Buiten schilderen, en met name het schilderen van een gevel is werk voor een specialist. Dan heeft u zekerheid dat uw woning of pand er niet alleen weer goed uitziet, maar ook dat het voldoende beschermd is. Het klimaat kan immers vocht op de muren, afgebladerde verf, rottende raam- en deurkozijnen veroorzaken, met nadien hoge kosten om deze te herstellen en/of vervangen.  Een mooi verzorgde gevel zorgt ook voor een absolute meerwaarde van uw woning.

Als Zemco, gespecialiseerd schilderbedrijf uit Antwerpen, garanderen wij de kwaliteit die we leveren. Als een van de weinigen bieden we dan ook 10 jaar garantie op gevelschilderwerken. We doen dit door gebruik te maken van de meest kwaliteitsvolle producten én onze mensen zijn vakmensen met jarenlange ervaring.

We leveren volgende diensten op vlak van buitenschilderwerken:

Gevelschilderwerken:
-renovatie en schilderen van klassieke herenhuizen
-schilderen van buitenmuren
-
schilderen van gevels: voorgevel en achtergevel
-schilderen van ramen, deuren, moluren en dakgoten

Ook nog:
-schilderen van schuttingen, tuinhuisjes
-kleuradvies
-kaleien, bezetten of kwartsen van muren
-isolatie van gevels

Uw partner voor renovatie van oude herenhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van oude herenhuizen, zoals het herstellen van moluren in oorspronkelijke staat. Kwaliteit, duurzaamheid, service, en het gebruik van hoogwaardig materiaal staan bij ons bovenaan het lijstje. We gebruiken een glad vliessysteem om zo de duurzaamheid te garanderen en geven 10 jaar garantie op buitenschilderwerken.

Bovendien leveren wij ook advies en een vrijblijvende offerte op maat van de klant.

Neem contact op: bel ons even op 03/218 71 00 of vul ons contactformulier in. Dan komen we ter plaatse voor een analyse en vrijblijvende offerte. Bekijk zeker onze referenties.

Heeft u nood aan méér dan enkel schilderen? Bekijk ook onze oplossingen op vlak van gevelrenovatie en binnenschilderwerken.


contacteer ons

Zemco - Zurenborgstraat 36 - 2018 Antwerpen - Belgiƫ - Ligging
Tel.: +32 3 218 71 00 - info@zemco.be - BTW BE0422 830 621