Menu

Gevelwerken Antwerpen: Zemco, uw specialist


Waarom uw gevel renoveren, reinigen en beschermen?

Uw gevel is het eerste wat iedereen ziet van uw huis, kantoor of winkel, en u wil graag dat dit verzorgd en professioneel overkomt. Een propere gevel betekent een grote meerwaarde.

De juiste aanpak of het juiste onderhoud van uw gevel betekent ook de beste bescherming naar de toekomst toe.  Gevels hebben het immers te verduren door luchtverontreiniging, het milieu en de weersomstandigheden. 

Hoe dit nu aanpakken?

Belangrijkste factor bij gevelwerken is het type gevel:

Bij gevels uit baksteen of natuursteen, bestaat er voor de behandeling of herstelling  niet zomaar een standaardoplossing.  Wij komen ter plaatse voor een analyse, en erna zorgen we voor een de best passende oplossing. Mogelijke oplossingen zijn:

  • Zandstralen
  • Chemisch reinigen
  • Voegen
  • Behandelen van betonrot
  • Herstelling van natuursteen
  • Hydrofuge

Wilt u uw gevel schilderen? Ook hier doen we eerst ter plaatse een analyse. De oplossing kan zijn reiniging en/of herstelling en nadien schilderen, kaleien, kwartsen of bepleisteren.

Bent u niet 100% zeker van de mogelijkheden van uw gevel? Contacteer ons, we zoeken samen naar de beste oplossing.

Zemco is ook specialist in oplossingen voor herenhuizen. Zemco is gespecialiseerd in de renovatie van oude herenhuizen. Kwaliteit, duurzaamheid, service, en het gebruik van hoogwaardig materiaal staan bij ons bovenaan het lijstje. We gebruiken een glad vliessysteem om zo de duurzaamheid te garanderen en geven 10 jaar garantie op buitenschilderwerken.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons

Geïnteresseerd? Neem contact op: bel ons even op 03/218 71 00 of vul ons contactformulier in. Dan komen we ter plaatse voor een analyse en vrijblijvende offerte. Bekijk zeker onze referenties


contacteer ons

Zemco - Zurenborgstraat 36 - 2018 Antwerpen - Belgiƫ - Ligging
Tel.: +32 3 218 71 00 - info@zemco.be - BTW BE0422 830 621