BINNENSCHILDERWERKEN

Uw woning binnen herschilderen

U wil uw interieur aanpakken, en herschilderen is daarbij essentieel. U heeft een idee of wens hoe het er uit zou moeten zien, en wil zeker zijn dat uw idee ook goed uitgevoerd wordt. Dan kan u terecht bij Zemco uit Antwerpen: wij verlenen deskundig advies over materialen en oplossingen, en de werken worden uitgevoerd door onze eigen, zeer ervaren vakmensen. Wij besteden niets uit.

Zemco verleent u professioneel advies en voert de werken uit door eigen vakmensen.

Onze diensten op vlak van binnenschilderwerken:
-schilderen van al uw muren en plafonds
-herstellen van molures
-schilderen van houtwerk
-lakwerk van ramen en deuren
-leggen van vloerbekleding
-renovatie van parket
-kleuradvies
-advies over gebruik van verfsoorten

Uw partner voor renovatie van oude herenhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van oude herenhuizen, zoals het herstellen van moluren in oorspronkelijke staat. Kwaliteit, duurzaamheid, service, en het gebruik van hoogwaardig materiaal staan bij ons bovenaan het lijstje. We gebruiken een glad vliessysteem om zo de duurzaamheid te garanderen en geven 10 jaar garantie op buitenschilderwerken.

Bovendien leveren wij ook advies en een vrijblijvende offerte op maat van de klant.

Neem contact op: bel ons even op 03/218 71 00 of 0479/94 00 44 of vul ons contactformulier in. Dan komen we ter plaatse voor een analyse en vrijblijvende offerte. Bekijk zeker onze referenties.

Heeft u nood aan meer dan enkel schilderen? Bekijk ook onze oplossingen op vlak van gevelrenovatie en buitenschilderwerken.